Finalizare Proiect Biserica – Cautam Voluntari!

Hristos a Inviat!
 
  Adresam acest mesaj comunitatii romane din Seattle, in speranta de a gasi un voluntar cu experienta in ‘framing’  (cu licenta de contractor), care sa finalizeze proiectul de inlocuire a unui zid interior al bisericii, ce separa naos de pronaos, cu o grinda cu coloane. 
 
  Munca nu este foarte complexa pentru un ‘framer’ cu experienta, si va fi asistata de-a lungul intregului proiect si de catre alti voluntari ai bisericii, in special in etapele care necesita o munca necalificata.
  Desenul alaturat, explica tot ceea ce trebuie facut (+ materiale, fittings, hardware), mai putin etapele de executie care sunt detaliate mai jos:
 
1. Localizarea si decopertarea ‘drywall’-ului  de pe tavanul din sala sociala in zona care necesita ranforsare. Aceasta munca va fi facuta de catre voluntari din biserica. 
2. Ranforsarea locala a structurii podelei sanctuarului in zona adiacenta a noilor coloane (framer + voluntari biserica)
3. Construirea unui zid temporar de sustinere (shoring) adiacent zonei unde va fi instalata grinda cu coloane (framer+ voluntari biserica).  Drywall -ul este deja decopertat in aceasta zona.
4. Instalarea grindei cu coloane (framer + voluntari biserica)
5. Desfacerea zidului temporar (voluntari biserica)
6. Inspectie City
7. Finisare grinda cu coloane, re-instalare drywall, curatenie (voluntari biserica)
 
 Proiectul va fi executat sub permisul obtinut de la City of Seattle (owner permit) de catre presedintele Consiliului Parohial.
 Daca aveti cunostinta de o asemenea persoana (framer), dispusa sa-si voluntarieze munca pentru biserica, va rugam sa va adresati Consiliului Parohial. 
 
Va multumim din suflet !